Brouwerijsector

Decennia aan knowhow in de brouwerijsector in Afrika

Eén van onze hoofdactiviteiten is de bevoorrading van bestaande brouwerijen en de opbouw van nieuwe brouwerijen.

Als logistieke partner van één van de grootste brouwerijgroepen zorgen we voor een constante bevoorrading van hun brouwerijen. Daarnaast vervangen we ook onderdelen zoals silo’s of tanks, en organiseren we de verplaatsing van nieuwe brouwerijen naar het Afrikaanse continent. Voor meer informatie refereren we naar onze business case waarin we een gehele brouwerij van Polen naar de Republiek Congo verhuisden.

A – Z expeditie van een volledige brouwerij

Onze Transport Architecten staan aan uw zijde van start tot finish

Onze Transport Architecten verscheepten een volledige gedemonteerde brouwerij van Kielce (Polen) naar de Republiek Congo. Voor het vervoer van de site in Kielce naar de haven van Gdynia maakten we gebruik van verschillende transportmodi, zowel wegvervoer als transport per binnenschip. We slaagden er bovendien in om deze ambitieuze onderneming tot een goed einde te brengen binnen het vooropgestelde tijdschema van de klant.

Onze expertise

Brouwerijsector

Eén van onze hoofdactiviteiten is de bevoorrading van bestaande brouwerijen en de opbouw van nieuwe brouwerijen.

Lees meer

Decennia aan knowhow in de brouwerijsector in Afrika

Food & beverage

Wij verstrekken een continue levering van goederen aan lokale Retail en Wholesale op het continent, van de opslag tot de distributie.

Lees meer

Door-to-door food logistics Afrika

Ro/Ro & automotive

Onze aparte Ro/Ro divisie specialiseert zich in de stockage en verscheping van nieuwe- en tweedehands voertuigen alsook ‘high & heavy machinery’.

Lees meer

Hulpgoederen

Remant Africa Logistics is een belangrijke partner voor erkende hulporganisaties voor het transport van hulpgoederen naar het Afrikaanse continent.

Lees meer

Afrika brengt het beste in ons naar boven

Agro & chemie

We verschepen dagelijks wereldwijd diverse chemische producten en additieven voor de landbouwsector. We kunnen hierbij bouwen op onze jarenlange IMDG expertise.

Lees meer

Uw logistieke expert in IMDG

Mijnbouwactiviteiten

Wij transporteren mining equipment voor de bevoorrading van lokale mijnsites.

Lees meer

Zwaar materiaal? Wij creëren het juiste kader!