Hulpgoederen

Afrika brengt het beste in ons naar boven

Remant Africa Logistics is een belangrijke partner voor erkende hulporganisaties voor het transport van hulpgoederen naar het Afrikaanse continent. Al meer dan 20 jaar werken wij nauw samen met enkele internationale NGO’s en steunen we VN-missies over het hele continent. Zo zorgen we onder andere voor de bevoorrading van de VN-missies in Mali waar we goederen leveren op minder evidente in-land bestemmingen zoals Timboektoe en Gao. We distribueren voor NGO’s hulpgoederen door-to-door naar Kinshasa, Lubumbashi en andere bestemmingen in West-Afrika.

In het Virunga park, een gebied waar het bijzonder onrustig is, leveren we onderdelen voor de bouw van hydro-centrales. Deze centrales wekken elektriciteit op voor de dorpen rondom het park. Dit project, gesponsord door de EU, wil de illegale houtkap helpen terugdringen.

Onze expertise

Brouwerijsector

Eén van onze hoofdactiviteiten is de bevoorrading van bestaande brouwerijen en de opbouw van nieuwe brouwerijen.

Lees meer

Decennia aan knowhow in de brouwerijsector in Afrika

Food & beverage

Wij verstrekken een continue levering van goederen aan lokale Retail en Wholesale op het continent, van de opslag tot de distributie.

Lees meer

Door-to-door food logistics Afrika

Ro/Ro & automotive

Onze aparte Ro/Ro divisie specialiseert zich in de stockage en verscheping van nieuwe- en tweedehands voertuigen alsook ‘high & heavy machinery’.

Lees meer

Agro & chemie

We verschepen dagelijks wereldwijd diverse chemische producten en additieven voor de landbouwsector. We kunnen hierbij bouwen op onze jarenlange IMDG expertise.

Lees meer

Uw logistieke expert in IMDG

Mijnbouwactiviteiten

Wij transporteren mining equipment voor de bevoorrading van lokale mijnsites.

Lees meer

Zwaar materiaal? Wij creëren het juiste kader!