Hulpgoederen

Afrika brengt het beste in ons naar boven

Remant Africa Logistics is een belangrijke partner voor erkende hulporganisaties voor het transport van hulpgoederen naar Afrika.

Al meer dan 20 jaar werken wij nauw samen met internationale NGO’s en steunen we VN-missies over het hele continent. Enkele voorbeelden:

  • We zorgen voor de bevoorrading van de VN-missies in Mali. We leveren goederen op moeilijk bereikbare bestemmingen zoals Timboektoe en Gao in het Malinese binnenland.
  • We zorgen voor de door-to-door distributie van hulpgoederen van NGO’s naar Kinshasa en Lubumbashi in D.R. Congo en in andere West-Afrikaanse bestemmingen.
  • In het Virunga park in Congo, een gebied waar het bijzonder onrustig is, leveren we onderdelen voor de bouw van hydro-centrales. Deze centrales wekken elektriciteit op voor de dorpen rondom het park. Dit project, gesponsord door de EU, wil de illegale houtkap helpen terugdringen.

Contacteer ons voor meer informatie

Mail ons voor meer informatie

Onze expertise

Brouwerijsector

Eén van onze hoofdactiviteiten is de bevoorrading en de opbouw van brouwerijen.

Lees meer

Decennia aan knowhow in de brouwerijsector in Afrika

Food & beverage

De Afrikaanse retail en wholesale servicen we met continue leveringen, opslag en distributie van goederen.

Lees meer

Door-to-door food logistics Afrika

Ro/Ro & automotive

Onze Ro/Ro divisie is gespecialiseerd in de opslag en verscheping van nieuwe- en tweedehands voertuigen en ‘high & heavy machinery’.

Lees meer

Agro & chemie

We verschepen dagelijks wereldwijd diverse chemische producten en additieven voor de landbouwsector. We kunnen hierbij bouwen op onze jarenlange IMDG expertise.

Lees meer

Uw logistieke expert in IMDG

Mijnbouwactiviteiten

Wij transporteren mining equipment voor de bevoorrading van lokale mijnsites.

Lees meer

Zwaar materiaal? Wij creëren het juiste kader!