Achter de schermen van Remant

Nieuwsberichten

01.07.19
Africa Logistics - Nieuws
Leuk staaltje samenwerking tussen Remant Africa Logistics en Transinsular voor een transport case richting Kaap Verdië, Boavista Island.
Lees meer
28.11.17
Africa Logistics - Evenementen
Het team van Remant Africa Logistics ging op initatief van een collega op teambuilding naar Puurs!
Lees meer
02.06.20
Remant - Nieuws
Remant biedt haar klanten van de verschillende business units ondersteuning bij Project Logistiek en Speciaal Transport. Dankzij jarenlange ervaring in complexe leveringen qua gewicht, omvang, traject, moeilijk bereikbare bestemmingen ... kunnen we onze klanten hier volledig in ontzorgen.
Lees meer
19.03.20
Remant - Nieuws
Naar aanleiding van de beslissingen die onze regering heeft genomen omtrent het Coronavirus/COVID-19 en ieders verantwoordelijkheid, hebben we besloten om onze manier van werken tijdelijk aan te passen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk in te perken.
Lees meer
05.03.20
Remant - Nieuws
We zetten graag enkele van onze collega's in het zonnetje naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag op 8 maart. Eveline Quintelier, Receptioniste en Annick Pauwels, Transport Architect zijn slechts twee van de vrouwelijke krachten die dagelijks hun schouders zetten onder het succes van Remant.
Lees meer
05.03.20
Remant - Nieuws
Door de impact van onze reizen te compenseren, geeft Remant gezinnen in ontwikkelingslanden toegang tot energiebesparende oplossingen, hernieuwbare energiebronnen en belangrijker nog: een betere toekomst, dankzij een sociaal economisch en duurzaam ontwikkelingsproject.
Lees meer
28.11.19
Remant - Nieuws
In our daily and professional lives we all strive for a more sustainable world and so does the shipping industry.
Lees meer
28.11.19
Remant - Nieuws
De fiets als gezonde en veilige werkpartner   In november 2016 ging Remant NV van start met een concreet fietsbeleid op basis van drie belangrijke drijfveren: mobiliteit, duurzaamheid en welzijn voor de medewerkers. “In die periode was de omgeving van het Eilandje erg moeilijk bereikbaar wat voor veel frustratie zorgde. Daarnaast kwam het accent in onze sector en onze strategische keuzes ook steeds meer op duurzaamheid te liggen.  
Lees meer
22.11.19
Remant - Nieuws
Ook dit jaar sponsort de Remant-groep voor een bedrag van 5.000 EUR het charity initiatief van haar zakenpartner.  De opbrengst van  “MSC gaat overstag” gaat dit jaar naar de door de orkaan Dorian getroffen regio in de Bahama’s, alsook naar de dichter bij huis gelegen organisaties Theo en vzw Den Engel die zich allebei inzetten voor de begeleiding van jongeren met problemen.
Lees meer