Achter de schermen van Remant

Nieuwsberichten

15.01.21
Africa Logistics - Nieuws
Onze collega Caroline Laurijsen is één van de geselecteerden van '40 Under 40', een campagne geïnitieerd door AntwerpXL, die talenten van de breakbulk en heavy-lift industrie in de schijnwerpers zet.
Lees meer
10.01.21
Africa Logistics - Nieuws
Remant Africa Logistics heeft zich aangesloten bij Project Logistics Alliance. In dit wereldwijde netwerk van professionals wisselen we voortaan kennis en ervaringen uit op het gebied van projectlogistiek, engineering en speciale transporten.
Lees meer
01.07.19
Africa Logistics - Nieuws
Leuk staaltje samenwerking tussen Remant Africa Logistics en Transinsular voor een transport case richting Kaap Verdië, Boavista Island.
Lees meer
28.11.17
Africa Logistics - Evenementen
Het team van Remant Africa Logistics ging op initatief van een collega op teambuilding naar Puurs!
Lees meer
02.06.20
Remant - Nieuws
Remant biedt haar klanten van de verschillende business units ondersteuning bij Project Logistiek en Speciaal Transport. Dankzij jarenlange ervaring in complexe leveringen qua gewicht, omvang, traject, moeilijk bereikbare bestemmingen ... kunnen we onze klanten hier volledig in ontzorgen.
Lees meer
19.03.20
Remant - Nieuws
Naar aanleiding van de beslissingen die onze regering heeft genomen omtrent het Coronavirus/COVID-19 en ieders verantwoordelijkheid, hebben we besloten om onze manier van werken tijdelijk aan te passen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk in te perken.
Lees meer
05.03.20
Remant - Nieuws
We zetten graag enkele van onze collega's in het zonnetje naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag op 8 maart. Eveline Quintelier, Receptioniste en Annick Pauwels, Transport Architect zijn slechts twee van de vrouwelijke krachten die dagelijks hun schouders zetten onder het succes van Remant.
Lees meer
05.03.20
Remant - Nieuws
Door de impact van onze reizen te compenseren, geeft Remant gezinnen in ontwikkelingslanden toegang tot energiebesparende oplossingen, hernieuwbare energiebronnen en belangrijker nog: een betere toekomst, dankzij een sociaal economisch en duurzaam ontwikkelingsproject.
Lees meer
28.11.19
Remant - Nieuws
In our daily and professional lives we all strive for a more sustainable world and so does the shipping industry.
Lees meer