Brouwerij- en drankendivisie

  Jarenlange expertise in brouwerijlogistiek naar Afrika

  Van kurken tot volledige brouwerijen

  Onze brouwerij- en drankendivisie heeft de expertise en de ervaring om de volledige productstroom te vervoeren die nodig is voor de productie van bier, wijn en dranken voor zowel lokale producenten als voor de klein- en groothandel op het Afrikaanse continent.

  Of u nu kroonkurken, kurken, reinigingsvloeistoffen of chemicaliën, reserveonderdelen voor productielijnen, flessen, biertanks of zelfs volledige bottellijnen of complete brouwerijen moet vervoeren, onze transportarchitecten hebben de kennis en expertise om het transport en de logistiek van haven tot haven of van deur tot deur voor u te organiseren.

   

  Onze brouwerij- en drankendivisie is gespecialiseerd in de organisatie van de volledige supply chain voor dranken bestemd voor de Afrikaanse detail- en groothandel. 

  Wij verzorgen doorlopend de belevering van dranken en grondstoffen aan de lokale detail- en groothandel. We voorzien opslag en distributie van de producten vanuit de hele wereld naar bestemmingen in heel Afrika. Internationale dranken expeditie is een van onze hoofdactiviteiten, niet alleen van haven tot haven, maar ook van deur tot deur naar meerdere binnenlandse bestemmingen.

  Remant Africa Logistics is al decennia lang de belangrijkste logistieke partner van één van Afrika’s grootste brouwerij- en drankengroepen.

  Wij organiseren de continue transportstromen van hun basisproducten, zoals mout, suiker, extracten, smaakversterkers, dit alles op een just-in-time basis, zelfs in Afrika. De transporten worden nauwlettend in het oog gehouden zodat het productieproces niet wordt onderbroken.

  Wij organiseren het continue transport van reserveonderdelen, brouwerijtanks en opslagsilo’s. Wij zorgen zelfs voor de verhuizing van de productiefaciliteiten van het ene Afrikaanse land naar het andere. Zo verhuisden we recent een complete bottellijn van DR Congo naar Ivoorkust.

  A – Z expeditie van een volledige brouwerij

  Onze Transport Architecten staan aan uw zijde van start tot finish

  Onze Transport Architecten verscheepten een volledige gedemonteerde brouwerij van Kielce (Polen) naar de Republiek Congo. Voor het vervoer van de site in Kielce naar de haven van Gdynia maakten we gebruik van verschillende transportmodi, zowel wegvervoer als transport per binnenschip. We slaagden er bovendien in om deze ambitieuze onderneming tot een goed einde te brengen binnen het vooropgestelde tijdschema van de klant.

  Onze expertise

  Brouwerij- en drankendivisie

  De brouwerij- en drankendivisie beschikt over de deskundigheid en de ervaring om het vervoer en de logistiek van de hele supply chain te organiseren en te beheren. Dit voor de productie van bier, wijn en andere dranken door lokale producenten en voor de klein- en groothandel op het Afrikaanse continent.

  Lees meer

  Jarenlange expertise in brouwerijlogistiek naar Afrika

  General freight forwarding divisie

  Wij organiseren de transportstromen van voedselvoorraden, farmaceutische producten, chemicaliën, hulpgoederen, FMCG en duurzame goederen van over de hele wereld naar de Afrikaanse markt.

  Lees meer

  Deur-tot-deur logistiek naar Afrika

  Automotive divisie

  Onze automotive divisie is gespecialiseerd in het voorraadbeheer en de organisatie van de export van nieuwe en tweedehands voertuigen, bussen en vrachtwagens, alsook van hoge en zware machines.

  Lees meer

  Onze zorg voor de tijdige levering van uw onderdelen en voertuigen op hun bestemming

  Project logistiek en engineering divisie

  Onze Project Logistiek en Engineering divisie is een expert in de internationale logistiek voor speciale transporten, turnkey projecten en transport naar ontoegankelijke locaties. We beschikken over expertise in mijnbouw-, energie-, elektriciteits-, infrastructuur- en waterbouwkundeprojecten.

  Lees meer

  De beste omkadering voor hoog- en zwaar vervoer